How can we help you today?
Start a new topic
Answered

PA1 Speaker not broadcasting

 I have a brand new PA1 that is not broadcasting out the speaker.  I hear the IP address if I press the IP/Reset button but no pages.  I have multicast relay enabled and that is working.  Casing speaker is enabled as is the speaker under PA1 controls.


Best Answer

I found it.  Preferences\Use Headset Device -> RJ Connector.  That activated the speaker for some reason.


There is no pull down menu in the Auto Answer section, just an on/off selection.


The unit has firmware 8.7.3.19

Please also try the second part and set headset_active=on

Answer

I found it.  Preferences\Use Headset Device -> RJ Connector.  That activated the speaker for some reason.

I have an issue that once connected to the PBX (Sangoma UC25) the following log of errors occurs

Snom PA1 Logs show this:
26/11/2019 14:00:48 [FATAL ] LID: LLDP: No Voice Application Type TLV packet found!
26/11/2019 14:01:18 [FATAL ] LID: LLDP: No Voice Application Type TLV packet found!
26/11/2019 14:01:49 [FATAL ] LID: LLDP: No Voice Application Type TLV packet found!
26/11/2019 14:02:19 [FATAL ] LID: LLDP: No Voice Application Type TLV packet found!
26/11/2019 14:02:49 [FATAL ] LID: LLDP: No Voice Application Type TLV packet found!
26/11/2019 14:02:59 [NOTICE] PHN: TPL: Socket 105 idle/connect timeout
26/11/2019 14:03:03 [NOTICE] PHN: TPL: Socket 104 idle/connect timeout
26/11/2019 14:03:07 [NOTICE] PHN: TPL: Socket 106 idle/connect timeout
26/11/2019 14:03:08 [NOTICE] PHN: TPL: Socket 107 idle/connect timeout


Any ideas?

Login or Signup to post a comment